Hoera! Binnenkort word je mama of papa.

De geboorte van een kleine spruit is een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven, zeker als het om je eerste gaat. Geboortekaartjes, suiker, de eerste kleertjes, de kinderkamer. Er komt zo veel bij kijken en je wil uiteraard alleen maar het beste voor je op komst zijnde oogappel.

En dan is er nog de babyborrel of geboortefeest. Een periode waarin je zelf allerlei emoties doormaakt en je handen vol hebt met de eerste zorgen voor je baby.

Wil jij ook een memorabel feest organiseren in Aaigem, Bambrugge, Burst, Erondegem, Erpe, Mere, Ottergem, Vlekkem of in de ruimere regio rondt Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen (Herzele, Aalst, Lede, Hofstade, Denderleeuw) en Antwerpen, dan hebben wij de ideale feestformules voor jou.

Klaar om weg te dromen?

Een feest geven bij jou thuis, zonder het zelf te organiseren?
Dat kan!

  • Wij koken bij jou thuis, zowel voor kleine als voor grote groepen
  • Je doet zelf de decoratie, of laat alles aan ons over
  • Keuze uit verschillende thema's
  • Bespaar op drankkosten in vergelijking met een feestzaal
  • Na het feest is alles terug mooi opgeruimd

Bel ons op +32 474 41 43 72

of stuur ons een mail

of Facebook bericht

Themafeesten

Met onze concepten of themafeesten kan je nog alle richtingen uit. Wil jij het eenvoudig houden of net helemaal uitgewerkt. Jij beslist, wij doen al het werk. Van opbouwen en afbreken van tenten tot en met de afwas. Het enige wat jij moet doen is genieten van je feest.

  • Brunch: een originele manier om te vieren en iedereen gaat op tijd naar huis!
  • Barbecue: een heerlijk zomers gevoel
  • Pasta Basta: van pastabekers tot een volledig Italiaans buffet
  • Sweet table: heerlijke taarten, originele cupcakes of een heuse donut-wall. Zoete zonden, maar je hebt het verdiend!
Ben jij eerder een ochtendmens? Maak je het liever niet te laat?

Brunchen - eten zo ergens tussen ontbijt en lunch - is een originele manier om te vieren en iedereen gaat op tijd naar huis!
Wil je wel eens iets anders dan worst en ribbetjes op je BBQ? Of is dat stiekem toch je all-time favoriet en wil je er gewoon zelf mee(r) van genieten? Ons barbecue concept valt gegarandeerd in de smaak.
Heerlijke zongerijpte ingrediënten en verse pasta. Dat is de basis van de eenvoudige maar overheerlijke Italiaanse keuken. Verwen je gasten aan het buffet waar ze van alle gerechten kunnen smullen.
Stoofvlees of vol-au-vent met frietjes. Wie heeft nog tijd om dit vers te maken vandaag? Of een goede tomate crevette. Jaren stond dit op de kaarten van elk restaurant. Met onze klassiekers geniet je van de smaken van weleer.

Ontdek hier alle thema's

Gratis fotobooth

Wil jij je feest naar het volgende niveau tillen? Op vraag verzorgen we graag de volledige inkleding van het feest. Decoratie, bloemen, servies, bestek,… wij zorgen dat het feest tot in de puntjes afgewerkt is. 

Wie kiest voor onze decoratie, mag gratis gebruik maken van onze originele fotobooth. Deze kleden we uiteraard ook aan met leuke accessoires. Zo gaan al je gasten naar huis met een leuke foto herinnering aan het feest. Alle foto’s sturen we nadien digitaal op zodat jij ook mee kan genieten van de leuke momenten voor de camera.

Wil jij ook liever met je baby en gasten bezig zijn dan met het feest?

Dan is dit de juiste formule voor jou

We nemen persoonlijk contact op om alle details te bespreken.