Bedrijfsfeest of andere professioneel evenement

Feestelijke (her)opening van de zaak? Een boerenjaar achter de rug? Een grote aankondiging? Belangrijke kwartaalmeeting? Welke reden je ook hebt, met onze catering voor bedrijven genieten je medewerkers of klanten van de beste kwaliteit. Iets dat ze van jou ook gewend zijn.

Zakelijke diners in beperkte kring of grootse feesten, wij komen ter plaatse en zorgen er voor dat jij kan focussen op wat voor jou belangrijk is: bij je klanten of medewerkers zijn.

Teambuilding

Wij zijn er heilig van overtuigd: de beste manier om de banden te smeden is tussen pot en pint. Een gezellige ongedwongen sfeer waar iedereen met iedereen kan babbelen, op het werk of op een specifieke locatie. Wij werken steeds op maat. Hieronder alvast wat inspiratie uit onze voorbije feesten.

Klaar om weg te dromen?

Een feest geven bij jou thuis, zonder het zelf te organiseren?
Dat kan!

 • Wij koken bij jou thuis, zowel voor kleine als voor grote groepen
 • Je doet zelf de decoratie, of laat alles aan ons over
 • Keuze uit verschillende thema's
 • Bespaar op drankkosten in vergelijking met een feestzaal
 • Na het feest is alles terug mooi opgeruimd

Bel ons op +32 474 41 43 72

of stuur ons een mail

of Facebook bericht

 • Ontbijt vergadering of workshop
  Start de dag met een uitgebreid ontbijt. Wij zorgen voor een uitgebreid ontbijtbuffet en tussendoortjes zodat jullie kunnen focussen op de inhoud.
   
 • Feestelijke (her)opening van je zaak
  Een receptie of walking diner onderstreept je ambitie en zal positief afstralen op het imago van je bedrijf
   
 • Teambuilding
  Heb je een leuk stuk groen aan het bedrijf, of een ruimte die gezellig aan te kleden is? Dan kunnen wij het omtoveren tot een sfeervol geheel waar iedereen zich goed zal voelen.
Ben jij eerder een ochtendmens? Maak je het liever niet te laat?

Brunchen - eten zo ergens tussen ontbijt en lunch - is een originele manier om te vieren en iedereen gaat op tijd naar huis!
Mmmmm... hamburgers! Dat is soulfood van de bovenste plank om duimen en vingers van af te likken! Heerlijk rundsvlees, lams of hert? Lekkere combinaties waarbij alles ter plaatse wordt bereid.
Denk jij bij hot dogs nog spontaan aan een Zwan worst op een klam broodje?

Think again. Onze hot dogs of haute dogs zijn verrukkelijk verrassende pareltjes.
Het maken van een heerlijke paella is traditioneel een heel sociale gebeurtenis. Met z'n allen rond de grote pannen samen eten is altijd een memorabele belevenis. Vis, vlees of allebei. Dat kan.

Ontdek alle themafeesten

Kleinschalig of groots. Beide kunnen.

Met onze concepten of themafeesten kan je nog alle richtingen uit. Wil jij het eenvoudig houden of net helemaal uitgewerkt. Jij beslist, wij doen al het werk. Van opbouwen en afbreken van tenten tot en met de afwas. Het enige wat jij moet doen is genieten van je feest.

Wil jij je feest naar het volgende niveau tillen? Op vraag verzorgen we graag de volledige inkleding van het feest. Decoratie, bloemen, servies, bestek,… wij zorgen dat het feest tot in de puntjes afgewerkt is. 

Ben jij op zoek naar catering voor je bedrijfsfeest of andere professioneel event?

Dan ben je klaar met zoeken