Roos ♡ Birds

Zoals altijd bij de aanvraag van een feest ga ik op bezoek bij de mensen thuis. Ik was enorm enthousiast toen ik het prachtige jurkje zag dat de ouders van Roos hadden uitgekozen.

We besloten dan ook de aankleding in dezelfde lijn door te trekken:
PINK • GOLD & BIRDS.

Benieuwd naar het resultaat?

Een tropisch lentefeest

Het communie / lentefeest seizoen staat gelijk aan genieten van lekker eten en leuke babbels liefst met een stralende zon. Merel had geluk, want het was een prachtige dag om samen met familie en vrienden te vieren.

Het was een zeer kleurrijk feest: denk aan flamingo's, toekans en kokosnoten.

Wil je zelf graag een tropisch feestje organiseren, maar zoek je nog wat inspiratie? Lees dan hier verder!

DONUT grow up!

Kleine meisjes worden groot... Merel wordt bijna zes en dat moet gevierd worden. Ter ere van haar verjaardag wil ze niets liever dan donuts. Niet eentje, ook geen twee maar een berg donuts om met iedereen te delen.

Lees hier meer over het organiseren van de perfecte donut party

Tequila ... you make me happy!

Een nieuwe voordeur zorgt bij de ene al wat meer dan de andere voor angstzweet. Toen het mijn beurt was dacht ik me het best te kunnen wapenen tegen alle ouderdomsmopjes door een feestje te geven. Het moest een feestje worden waar achteraf nog lang verhalen zouden over verteld worden... TEQUILA was het antwoord en meteen had ik ook mijn thema: 'een Mexicaanse fiesta'.

Chili Con Carne, stralende zon, desperados & tequila.
Wat kan een mens nog meer wensen denk je dan... Een hele boel vrienden die helemaal mee opgaan in onze feestvreugde! Merci aan alle frida kahlotjes en mexicaanse gangsters om samen met ons te vieren!

Wil je ook eens zien hoe ik onze tuin een Mexicaanse touch gaf? Vamanos!

Tips om je eigen unicorn feestje aan te kleden

Onze kinderen zijn dol op themafeestjes! Al maanden voor hun verjaardag vragen ze moederlief of ze - "alsjebliiiiieeeeeeeeft" - leuke spulletjes wil verzamelen in het thema dat ze voor ogen hebben.

Toen de verjaardag van onze jongste telg in zicht kwam ging het er net zo aan toe. Onze bijna 4 jarige had een heel duidelijk idee! Ze wou iets met regenboogjes en eenhoorns. Stiekem even enthousiast als zijzelf begon ik mijn zoektocht!

Ik start door Pinterest af te schuimen op zoek naar leuke, mooie of gekke ideeën - de ene al realistischer qua uitvoering dan de andere. Eens mijn 'moodboard' klaar is kies ik er de leukste ideeën uit en begint het leukste gedeelte: S H O P P E N !!!
Mijn man denkt er lichtjes anders over... tja bij ons thuis zijn de vrouwen in de meerderheid ;)

Klik hier als je benieuwd bent hoe ons rainbow & unicorn feestje er uit zag!