De feestjurk

We mogen al eens stoefen: er zit talent in de familie...

Ik ga bij mijn zus in de leer, maar ze overtreft mij in haar talent als naaister.
Een tropisch feestje vraagt om een tropisch kleedje... Geen typisch 'lentefeest jurkje', maar dat is net waar ik van hou. Even vrolijk en speels als Merel zelf is!

Voor wie mij nog niet kent: ik hou van matching outfits. De kleine zus en het neefje moesten eraan geloven en kregen een ander, maar bijpassend stofje. 

Dress to impress

Hairstyling

En dan komt talent nummer 2.

Eva is een fantastische make-up & hair artist. Op basis van onze wensen en Merels kleedje toverde ze haar haar in een wip om naar dit prachtige resultaat. 
Waterfallbraid • fishtailbraid • bohohair • curlyhair • flowers • kidshairstyles

Wil jij jouw feestvarken ook een prachtige look geven? Contacteer Eva dan maar met onze groeten!

Het gastenboek

Ik speelde al even met het idee van een gastenboek voor het lentefeest. Online schuimde ik alle mogelijke websites af, maar vond geen enkele geschikte...

Wat je zelf doet doe je meestal beter ... toch Roger?
Ik vond een mooi fotoboek in een papierwinkel dat dienst kon doen als gastenboek. Ik verzamelde enkele vragen die alle genodigden konden invullen en dan werden deze met de hand geschreven in het boek. Het werd een soort 'vriendenboek' op maat van ons feestvarken.

Duizendmaal dank aan het slachtoffer dat zich vrijwillig heeft opgegeven om een dagje potloodlijntjes te trekken, namen te stempelen en vragen met de hand te schrijven " want - het is toch veel charmanter dan dat het gewoon geprint is hé ;) "

Merel heeft nu een superleuke herinnering aan alle mensen die er bij waren op haar grote dag. 

De tuin feest-klaar maken

Als het feestvarken helemaal gepimpt is, wordt het tijd dat we ook onze tuin helemaal feest-klaar maken. 

De dag voor het feest werden ballonnen opgepompt. Je kiest best voor verschillende groottes voor een leuk resultaat. Ik kocht roze, gouden en witte ballonnen in verschillende maten en niet te vergeten: een ballonnen pompje - anders voorspel ik een zuurstoftekort ;)
Alle ballonnen werden met een naald op een visdraad gereigd. Voor een tropical touch voegde ik nog valse takken toe aan de ballonnenslinger. 

Op onze feestjes maak ik graag gebruik van een palet om de foto's tentoon te stellen. Met valse bloemen en een leuk gedicht geeft het een feestelijk resultaat!

Ik maak het mezelf graag makkelijk. Zelfbediening vind ik een fantastisch concept en vooral op grote familiefeesten. Water 'met een smaakje' is iets dat bij velen van onze gasten geapprecieerd werd. Lekker makkelijk: een upgrade van je water met munt • citroen • aardbei of zoveel meer. 

Op de tafel lagen kokosnoten als theelichthouder, een fleurig bloemstukje en stoffen servetten (gemaakt met de restjes stof van de kledij van het feestvarken)

Kids-proof

Een communie of lentefeest is bij uitstek een feest voor kinderen. 

Ik hou ervan om te luisteren naar hun wensen, maar het toch stijlvol aan te pakken. 
Merel houdt van roze en dus vielen deze flamingo's helemaal in de smaak. 

Kinderen lopen veel rond en dus weten ze vaak niet meer welke drankje nu ook alweer van hen is. Daarom zitten in onze decoratie gepersonaliseerde naamlabeltjes in thema steeds inbegrepen.

Verder werden allerlei spelletjes voorzien om hen te entertainen voor een hele dag: een krijtbord, een kegelspel, een trampoline, ...

 

Wil jij ook een tropisch feest organiseren?

Ga aan de slag met onze tips, of neem contact op voor meer informatie

Je vraag is volledig vrijblijvend. We nemen persoonlijk contact met je op.