Vogelkooi

Zoals altijd bij de aanvraag van een feest ga ik op bezoek bij de mensen thuis. Ik was enorm enthousiast toen ik het prachtige jurkje zag dat de ouders van Roos hadden uitgekozen. We besloten dan ook de aankleding in dezelfde lijn door te trekken: PINK • GOLD & BIRDS. 

Ik hou ervan om dingen net een beetje anders aan te pakken. Het hoeft niet altijd een ballon of slingers te zijn als je een tent wil versieren. Het thema leende zich er ditmaal toe om een soort van vogelkooi meets hanglamp te maken. 

Kleurrijke vogeltjes aan een rieten mand bevestigen en in een handomdraai heb je een prachtig resultaat!

Vogelkooi

De feesttafel

Als tafeldecoratie maakte ik gebruik van een roze linnen tafellaken. Ik vond de meest prachtige theelichthouders van het merkje Räder. Helemaal in thema: gemaakt van wit porselein, met een gouden vogeltje bovenop. Ze pasten perfect op de houten boomschijven.

Als bloemenvaasje recycleerde ik yoghurtpotten die ik pimpte met verschillende kanten en linnen stofjes. De witte ranonkels en het roze gipskruid maakten de tafel compleet. 

In de AVA vond ik servetten met een roze degradé. Omdat ze niet de juiste vorm hadden (vierkant) streek ik ze tot de vorm die ik wou. Online vind je gold dipped feathers, maar die zijn erg duur. Ik koos er voor om ze zelf te maken. Een simpel wit veertje bovenaan instrijken met goudverf en dan dippen in gouden glitters.
Oh ja - best buiten verven, tenzij je houdt van een blinkend en schitterend interieur natuurlijk ;)

De kindertafel

Op de kindertafel wou ik ditmaal een placemat maken die ze zelf kunnen inkleuren. Zoveel voordelen: Mooi in thema, een leuke manier om de kinderen even te entertainen en een leuk aandenken aan deze fijne dag. 

Placemat

Sfeerfoto's

Ook de statafels en de drankenstand proberen we mee aan te kleden. 
Ik vond in de kringloopwinkel een mooie koffiekan die ik nog verder decoreerde met transfer stickers van vogels. Een originele vaas om de rest van de ranonkels in te verwerken. 

Ken je Karooz al? Emma is een hippe jonge Belgische ontwerpster. Handgemaakte houtmozaïeken als basis voor onder andere bloempotten en vazen. Ik ben er alvast fan van!

Fotodisplay

Wil jij ook een gezellig feest met stijlvolle decoratie in thema?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres

Je vraag is volledig vrijblijvend. We nemen persoonlijk contact met je op.