Welverdiende rust

Ga jij binnenkort met pensioen? Van harte proficiat! Na zoveel jaren noeste arbeid is dit welverdiende rust. Tegelijk sluit je ook een hoofdstuk af in je leven, een moment dat je ongetwijfeld wil delen met de mensen die je omringen.

Nog een laatste keer met de collega’s vieren. Of misschien wel al je vrienden en familie uitnodigen om je nieuwe plannen voor al die vrijgekomen tijd uit de doeken te doen?

Hoe dan ook: een feest geven brengt heel wat met zich mee. Zie je daar allemaal wat tegen op, dan hebben wij de ideale feestformules voor jou.

 • Grote groep?
  Een tuinfeest met walking diner, uitgebreide barbecue of zomerse paella. Onze themafeesten kunnen al vanaf 15 personen en tot meer dan 100 genodigden georganiseerd worden.
  Ontdek alle themafeesten.
   
 • Intieme kring
  Wil je het graag in beperkte kring aanpakken, dan is onze thuiskok of privechef iets voor jou. Een echte restaurantervaring, maar dan in het comfort van je eigen huis, vakantiewoning of andere vertrouwde locatie.
  Meer lezen over onze thuiskok.

Klaar om weg te dromen?

Een feest geven bij jou thuis, zonder het zelf te organiseren?
Dat kan!

 • Wij koken bij jou thuis, zowel voor kleine als voor grote groepen
 • Je doet zelf de decoratie, of laat alles aan ons over
 • Keuze uit verschillende thema's
 • Bespaar op drankkosten in vergelijking met een feestzaal
 • Na het feest is alles terug mooi opgeruimd

Bel ons op +32 474 41 43 72

of stuur ons een mail

of Facebook bericht

Inclusief decoratie

Wil jij je feest naar het volgende niveau tillen? Op vraag verzorgen we graag de volledige inkleding van het feest. Decoratie, bloemen, servies, bestek,… wij zorgen dat het feest tot in de puntjes afgewerkt is.

Wil je wel eens iets anders dan worst en ribbetjes op je BBQ? Of is dat stiekem toch je all-time favoriet en wil je er gewoon zelf mee(r) van genieten? Ons barbecue concept valt gegarandeerd in de smaak.
Heerlijke zongerijpte ingrediënten en verse pasta. Dat is de basis van de eenvoudige maar overheerlijke Italiaanse keuken. Verwen je gasten aan het buffet waar ze van alle gerechten kunnen smullen.
Ben jij eerder een ochtendmens? Maak je het liever niet te laat?

Brunchen - eten zo ergens tussen ontbijt en lunch - is een originele manier om te vieren en iedereen gaat op tijd naar huis!
Stoofvlees of vol-au-vent met frietjes. Wie heeft nog tijd om dit vers te maken vandaag? Of een goede tomate crevette. Jaren stond dit op de kaarten van elk restaurant. Met onze klassiekers geniet je van de smaken van weleer.

Ontdek al onze concepten

Gratis fotobooth

Wie kiest voor onze decoratie, mag gratis gebruik maken van onze originele fotobooth.

Wat is een fotobooth?

Bekijk het als het “zelf service fotohoek”. Wij zorgen voor een camera en leuke achtergrond. Je gasten nemen plaats voor het toestel en wat later lopen ze weg met een leuke foto.

Deze kleden we uiteraard ook aan met leuke acccesoires. Zo gaan al je gasten naar huis met een leuke foto herinnering aan het feest. Alle foto’s sturen we nadien digitaal op zodat jij ook mee kan genieten van de leuke momenten voor de camera. Ben je niet zo digitaal aangelegd dan laten we de foto’s ontwikkelen.

Wil jij ook 100% genieten van je eigen pensioenfeest?

Dan is dit de beste formule voor jou.

We nemen persoonlijk contact op om alle details te bespreken.