Een leuk thema = sfeer vanaf de eerste minuut

Weet je niet goed waar te beginnen voor het organiseren van je feest? Kies dan een thema. Dit kan alles zijn: een land of streek waar je van houdt, iets waar je kids dol op zijn, een kleur, etc. Met een duidelijk thema heb je een vertrekpunt om je gerechten te kiezen en je decoratie uit te werken. Je kan zelfs een dresscode kiezen op basis van je concept!

Het maken van een heerlijke paella is traditioneel een heel sociale gebeurtenis. Met z'n allen rond de grote pannen samen eten is altijd een memorabele belevenis. Vis, vlees of allebei. Dat kan.
Mmmmm... hamburgers! Dat is soulfood van de bovenste plank om duimen en vingers van af te likken! Heerlijk rundsvlees, lams of hert? Lekkere combinaties waarbij alles ter plaatse wordt bereid.
Heerlijke zongerijpte ingrediënten en verse pasta. Dat is de basis van de eenvoudige maar overheerlijke Italiaanse keuken. Verwen je gasten aan het buffet waar ze van alle gerechten kunnen smullen.
Met onze legendarische chili con carne breng jij je gasten onmiddellijk in exotische sferen. Een absolute topper uit de Tex-Mex keuken die we eenvoudig kunnen aanpassen aan je eigen smaken.
Stoofvlees of vol-au-vent met frietjes. Wie heeft nog tijd om dit vers te maken vandaag? Of een goede tomate crevette. Jaren stond dit op de kaarten van elk restaurant. Met onze klassiekers geniet je van de smaken van weleer.
Denk jij bij hot dogs nog spontaan aan een Zwan worst op een klam broodje?

Think again. Onze hot dogs of haute dogs zijn verrukkelijk verrassende pareltjes.

Wil jij je eigen idee uitwerken?

Jij hebt het idee, maar zoekt een partner om het verder uit te werken. Je wil meehelpen of juist alles aan ons overlaten? Dat kan!

  • Eindelijk zelf genieten van je feest.
  • Jouw Pinterest droom wordt werkelijkheid.
  • Bespaar op drankkosten. Drink wat je wil.
  • Na het feest is alles terug mooi opgeruimd.

Neem contact op en we werken vrijblijvend een voorstel op maat voor je uit

Bel ons op +32 474 41 43 72

of stuur ons een mail

of Facebook bericht

Ben jij eerder een ochtendmens? Maak je het liever niet te laat?

Brunchen - eten zo ergens tussen ontbijt en lunch - is een originele manier om te vieren en iedereen gaat op tijd naar huis!
Wil je wel eens iets anders dan worst en ribbetjes op je BBQ? Of is dat stiekem toch je all-time favoriet en wil je er gewoon zelf mee(r) van genieten? Ons barbecue concept valt gegarandeerd in de smaak.