Verjaardagsfeesten zijn hot

Wanneer gaf jij voor het laatst nog eens een groot feest voor je eigen verjaardag?

Je wordt maar één keer 20, 30, 40, 50,… en een mooi rond getal is hét ideale moment om het eens wat groter aan te pakken! Schrikt al dat werk jou af? Dan hebben wij de ideale party formules voor jou. 

Met onze concepten of themafeesten kan je nog alle richtingen uit. Met of zonder dresscode. Basic of net helemaal uitgewerkt. Jij beslist, wij doen al het werk. Dit zijn de meest populaire keuzes:

  • Pasta Basta: van pastabekers tot een volledig Italiaans buffet
  • Holy Guacamole: feesten in een echte Mexicaanse sfeer
  • Deluxe hamburgers: om duimen en vingers van af te likken
  • Barbecue: een heerlijk zomers gevoel

Klaar om weg te dromen?

Een feest geven bij jou thuis, zonder het zelf te organiseren?
Dat kan!

Neem contact op en we werken vrijblijvend een voorstel op maat voor je uit

Bel ons op +32 474 41 43 72

of stuur ons een mail

of Facebook bericht

Heerlijke zongerijpte ingrediënten en verse pasta. Dat is de basis van de eenvoudige maar overheerlijke Italiaanse keuken. Verwen je gasten aan het buffet waar ze van alle gerechten kunnen smullen.
Met onze legendarische chili con carne breng jij je gasten onmiddellijk in exotische sferen. Een absolute topper uit de Tex-Mex keuken die we eenvoudig kunnen aanpassen aan je eigen smaken.
Mmmmm... hamburgers! Dat is soulfood van de bovenste plank om duimen en vingers van af te likken! Heerlijk rundsvlees, lams of hert? Lekkere combinaties waarbij alles ter plaatse wordt bereid.
Wil je wel eens iets anders dan worst en ribbetjes op je BBQ? Of is dat stiekem toch je all-time favoriet en wil je er gewoon zelf mee(r) van genieten? Ons barbecue concept valt gegarandeerd in de smaak.

Ontdek hier alle thema's

Gratis fotobooth

Wil jij je feest naar het volgende niveau tillen? Op vraag verzorgen we graag de volledige inkleding van het feest. Decoratie, bloemen, servies, bestek,… wij zorgen dat het feest tot in de puntjes afgewerkt is. 

Wie kiest voor onze decoratie, mag gratis gebruik maken van onze originele fotobooth. Deze kleden we uiteraard ook aan met leuke accessoires. Zo gaan al je gasten naar huis met een leuke foto herinnering aan het feest. Alle foto’s sturen we nadien digitaal op zodat jij ook mee kan genieten van de leuke momenten voor de camera.

Wil jij er voor je verjaardag nog eens een goei lap op geven?

Gelijk heb je, deze mijlpaal kruis je maar één keer!

We nemen persoonlijk contact op om alle details te bespreken.